Liste 96+ Citate Pentru Religie

Liste 96+ Citate Pentru Religie. Crucea, geometric si simbolic vorbind, e semnul intretaierii celor doua planuri, e unirea dintre spiritual si material, e metafora dublei noastre naturi: Bine, inimă, minte, religie, suflet. Nu pe idei fara fapte pentru ca atunci ar insemna ca este filosofie. Daca nu lupti sa devii sfant.

Citate Religie Arhive Citate Celebre Citate Celebre

Cel mai bun Citate Religie Arhive Citate Celebre Citate Celebre

Crestinismul este pentru cele ale sufletului, nu pentru cele ale mintii. Si nici pe fapte fara idei pentru ca atunci ar fi doar istorie." samuel taylor coleridge Citatul numarul 4 din categoria cugetari, citate sau aforisme despre religie. Bine, inimă, minte, religie, suflet. Edgar allan poe infern inima.

Citatul numarul 4 din categoria cugetari, citate sau aforisme despre religie.

Biserica, sufletele cele de pe toate continentele, din toate timpurile, actuale si viitoare asteapta mult de la tine, dar trebuie sa ai bine in minte si in inima ca nu vei aduce rod daca nu vei fi sfant. Ea nu este o credinta pe care sa o ai in minte, ci o cunoastere a intregii tale fiinte. Un popor fara religie nu poate fi condus decat cu tunurile. Daca nu lupti sa devii sfant. Mama o citea seara, când termina treburile gospodăreşti. Nu pe idei fara fapte pentru ca atunci ar insemna ca este filosofie. Orice religie care este una adevarata „orice religie care este una adevarata trebuie sa se bazeze atat pe idei cat si pe fapte.

Citate Celebre Despre Religie

„avem suficientă religie pentru a ne urî unii pe alţii, dar nu destulă pentru a ne iubi." — jonathan swift.. Pagina citate religie a fost marcata de un moderator ca incompleta, pe motivul prea putine citate despre religie si va fi revizuita si imbunatatita in curand. Fara religie, adica fara teama si respectul de dumnezeu, unde ar ajunge omenirea? Si nici pe fapte fara idei pentru ca atunci ar fi doar istorie." samuel taylor coleridge Nu pe idei fara fapte pentru ca atunci ar insemna ca este filosofie. Nu am nevoie de o religie pentru a crede. Dumnezeu nu se uita la fapte, ci la dragostea cu care au fost facute. Daca nu lupti sa devii sfant. 27.05.2011 · sunt religios pentru ca sunt om si nu pot iesi din granitele umanitatii. Bine, inimă, minte, religie, suflet... Nu am nevoie de o religie pentru a crede.

Citate Despre Religie Pagina 6 Citateonline Ro

Edgar allan poe infern inima. 27.05.2011 · sunt religios pentru ca sunt om si nu pot iesi din granitele umanitatii. Pagina citate religie a fost marcata de un moderator ca incompleta, pe motivul prea putine citate despre religie si va fi revizuita si imbunatatita in curand. Orice religie care este una adevarata „orice religie care este una adevarata trebuie sa se bazeze atat pe idei cat si pe fapte. Nu pe idei fara fapte pentru ca atunci ar insemna ca este filosofie. Nu am nevoie de o religie pentru a crede. Fara religie, adica fara teama si respectul de dumnezeu, unde ar ajunge omenirea?. Crestinismul este pentru cele ale sufletului, nu pentru cele ale mintii.

Citate Interesante Si Poezii Citate Interesante Religioase

Nu am nevoie de o religie pentru a crede... Mama o citea seara, când termina treburile gospodăreşti. Nu am nevoie de o religie pentru a crede. Citat de petre țuțea despre religie. Crestinismul este pentru cele ale sufletului, nu pentru cele ale mintii. Nu pe idei fara fapte pentru ca atunci ar insemna ca este filosofie. 27.05.2011 · sunt religios pentru ca sunt om si nu pot iesi din granitele umanitatii. Citat de petre țuțea despre religie.

Citate Similare Cu Stiinţa Fără Religie Este Schioapă

Biserica, sufletele cele de pe toate continentele, din toate timpurile, actuale si viitoare asteapta mult de la tine, dar trebuie sa ai bine in minte si in inima ca nu vei aduce rod daca nu vei fi sfant.. „avem suficientă religie pentru a ne urî unii pe alţii, dar nu destulă pentru a ne iubi." — jonathan swift Ea nu este o credinta pe care sa o ai in minte, ci o cunoastere a intregii tale fiinte.. Bine, inimă, minte, religie, suflet.

Citat Dalai Lama Religia Mea Este Una Simplă Nu E Nevoie

Ea nu este o credinta pe care sa o ai in minte, ci o cunoastere a intregii tale fiinte... Bine, inimă, minte, religie, suflet. Orice religie care este una adevarata „orice religie care este una adevarata trebuie sa se bazeze atat pe idei cat si pe fapte. Biserica, sufletele cele de pe toate continentele, din toate timpurile, actuale si viitoare asteapta mult de la tine, dar trebuie sa ai bine in minte si in inima ca nu vei aduce rod daca nu vei fi sfant. Crucea, geometric si simbolic vorbind, e semnul intretaierii celor doua planuri, e unirea dintre spiritual si material, e metafora dublei noastre naturi:.. Dumnezeu nu se uita la fapte, ci la dragostea cu care au fost facute.

12 Citate Profunde Despre Religie și Credință Asupra Cărora Merită Să Chibzuiești Eu știu

Citatul numarul 4 din categoria cugetari, citate sau aforisme despre religie.. Nu am nevoie de o religie pentru a crede. Religia are un singur adversar : In citate despre curaj, citate despre religie, citate literatura, edgar allan poe. Pagina citate religie a fost marcata de un moderator ca incompleta, pe motivul prea putine citate despre religie si va fi revizuita si imbunatatita in curand. Citat de petre țuțea despre religie. Edgar allan poe infern inima. Si nici pe fapte fara idei pentru ca atunci ar fi doar istorie." samuel taylor coleridge Bine, inimă, minte, religie, suflet.. Pagina citate religie a fost marcata de un moderator ca incompleta, pe motivul prea putine citate despre religie si va fi revizuita si imbunatatita in curand.

Citate De Sorin Cerin Despre Religie

Fara religie, adica fara teama si respectul de dumnezeu, unde ar ajunge omenirea?.. Biserica, sufletele cele de pe toate continentele, din toate timpurile, actuale si viitoare asteapta mult de la tine, dar trebuie sa ai bine in minte si in inima ca nu vei aduce rod daca nu vei fi sfant. Pagina citate religie a fost marcata de un moderator ca incompleta, pe motivul prea putine citate despre religie si va fi revizuita si imbunatatita in curand. 27.05.2011 · sunt religios pentru ca sunt om si nu pot iesi din granitele umanitatii. Nu am nevoie de o religie pentru a crede. Dumnezeu nu se uita la fapte, ci la dragostea cu care au fost facute. Nu pe idei fara fapte pentru ca atunci ar insemna ca este filosofie.

Citate Despre Religie Pagina 5 Citateonline Ro

Ea ne rezuma, ne recapituleaza, ne reprezinta grafic si. Bine, inimă, minte, religie, suflet. Pagina citate religie a fost marcata de un moderator ca incompleta, pe motivul prea putine citate despre religie si va fi revizuita si imbunatatita in curand. „avem suficientă religie pentru a ne urî unii pe alţii, dar nu destulă pentru a ne iubi." — jonathan swift.. Nu am nevoie de o religie pentru a crede.

Ortodoxia Este Religia Bucuriei Din Ziua Invierii Doxologia

In citate despre curaj, citate despre religie, citate literatura, edgar allan poe. Biserica, sufletele cele de pe toate continentele, din toate timpurile, actuale si viitoare asteapta mult de la tine, dar trebuie sa ai bine in minte si in inima ca nu vei aduce rod daca nu vei fi sfant. Ea ne rezuma, ne recapituleaza, ne reprezinta grafic si. 27.05.2011 · sunt religios pentru ca sunt om si nu pot iesi din granitele umanitatii. Nu pe idei fara fapte pentru ca atunci ar insemna ca este filosofie. Un popor fara religie nu poate fi condus decat cu tunurile. In citate despre curaj, citate despre religie, citate literatura, edgar allan poe. Bine, inimă, minte, religie, suflet. Ea nu este o credinta pe care sa o ai in minte, ci o cunoastere a intregii tale fiinte. Crucea, geometric si simbolic vorbind, e semnul intretaierii celor doua planuri, e unirea dintre spiritual si material, e metafora dublei noastre naturi:. Crucea, geometric si simbolic vorbind, e semnul intretaierii celor doua planuri, e unirea dintre spiritual si material, e metafora dublei noastre naturi:

Cele Mai Frumoase Citate Despre Bunatate Youtube

Daca nu lupti sa devii sfant. Ea ne rezuma, ne recapituleaza, ne reprezinta grafic si. Citat de petre țuțea despre religie. Religia are un singur adversar : Crestinismul este pentru cele ale sufletului, nu pentru cele ale mintii. Si nici pe fapte fara idei pentru ca atunci ar fi doar istorie." samuel taylor coleridge. Ea ne rezuma, ne recapituleaza, ne reprezinta grafic si.

Pocăință Adevărată Lovely Quote Bless The Lord Words

Orice religie care este una adevarata „orice religie care este una adevarata trebuie sa se bazeze atat pe idei cat si pe fapte. Crestinismul este pentru cele ale sufletului, nu pentru cele ale mintii. Citat de petre țuțea despre religie. Nu pe idei fara fapte pentru ca atunci ar insemna ca este filosofie. Citatul numarul 4 din categoria cugetari, citate sau aforisme despre religie. Nu am nevoie de o religie pentru a crede. Pagina citate religie a fost marcata de un moderator ca incompleta, pe motivul prea putine citate despre religie si va fi revizuita si imbunatatita in curand. Bine, inimă, minte, religie, suflet. Mama o citea seara, când termina treburile gospodăreşti. Ea ne rezuma, ne recapituleaza, ne reprezinta grafic si. Religia are un singur adversar :.. Citat de petre țuțea despre religie.

Citate Similare Cu Dacă Un Om Are Nevoie

Mama o citea seara, când termina treburile gospodăreşti. Orice religie care este una adevarata „orice religie care este una adevarata trebuie sa se bazeze atat pe idei cat si pe fapte. Crucea, geometric si simbolic vorbind, e semnul intretaierii celor doua planuri, e unirea dintre spiritual si material, e metafora dublei noastre naturi: Nu am nevoie de o religie pentru a crede. Biserica, sufletele cele de pe toate continentele, din toate timpurile, actuale si viitoare asteapta mult de la tine, dar trebuie sa ai bine in minte si in inima ca nu vei aduce rod daca nu vei fi sfant. Edgar allan poe infern inima. Ea ne rezuma, ne recapituleaza, ne reprezinta grafic si. Daca nu lupti sa devii sfant. Bine, inimă, minte, religie, suflet.. Crucea, geometric si simbolic vorbind, e semnul intretaierii celor doua planuri, e unirea dintre spiritual si material, e metafora dublei noastre naturi:

Citate Despre Religie Pagina 5

Pagina citate religie a fost marcata de un moderator ca incompleta, pe motivul prea putine citate despre religie si va fi revizuita si imbunatatita in curand. Religia are un singur adversar : Biserica, sufletele cele de pe toate continentele, din toate timpurile, actuale si viitoare asteapta mult de la tine, dar trebuie sa ai bine in minte si in inima ca nu vei aduce rod daca nu vei fi sfant. Ea ne rezuma, ne recapituleaza, ne reprezinta grafic si.. Fara religie, adica fara teama si respectul de dumnezeu, unde ar ajunge omenirea?

Oameni Fără Religie Citate Celebre Citate Motivationale

Citatul numarul 4 din categoria cugetari, citate sau aforisme despre religie. Pagina citate religie a fost marcata de un moderator ca incompleta, pe motivul prea putine citate despre religie si va fi revizuita si imbunatatita in curand. Religia are un singur adversar : 27.05.2011 · sunt religios pentru ca sunt om si nu pot iesi din granitele umanitatii. Crestinismul este pentru cele ale sufletului, nu pentru cele ale mintii. Nu am nevoie de o religie pentru a crede. Crucea, geometric si simbolic vorbind, e semnul intretaierii celor doua planuri, e unirea dintre spiritual si material, e metafora dublei noastre naturi: Biserica, sufletele cele de pe toate continentele, din toate timpurile, actuale si viitoare asteapta mult de la tine, dar trebuie sa ai bine in minte si in inima ca nu vei aduce rod daca nu vei fi sfant. Citatul numarul 4 din categoria cugetari, citate sau aforisme despre religie.. Fara religie, adica fara teama si respectul de dumnezeu, unde ar ajunge omenirea?

Avem Suficientă Religie Citat De Jonathan Swift

Daca nu lupti sa devii sfant. Edgar allan poe infern inima. Ea nu este o credinta pe care sa o ai in minte, ci o cunoastere a intregii tale fiinte. Dumnezeu nu se uita la fapte, ci la dragostea cu care au fost facute. Mama o citea seara, când termina treburile gospodăreşti. Nu pe idei fara fapte pentru ca atunci ar insemna ca este filosofie. Nu am nevoie de o religie pentru a crede. Si nici pe fapte fara idei pentru ca atunci ar fi doar istorie." samuel taylor coleridge Religia are un singur adversar : Pagina citate religie a fost marcata de un moderator ca incompleta, pe motivul prea putine citate despre religie si va fi revizuita si imbunatatita in curand. 27.05.2011 · sunt religios pentru ca sunt om si nu pot iesi din granitele umanitatii.

Citate De Buddha Despre Religie

Biserica, sufletele cele de pe toate continentele, din toate timpurile, actuale si viitoare asteapta mult de la tine, dar trebuie sa ai bine in minte si in inima ca nu vei aduce rod daca nu vei fi sfant. Nu pe idei fara fapte pentru ca atunci ar insemna ca este filosofie. Fara religie, adica fara teama si respectul de dumnezeu, unde ar ajunge omenirea? „avem suficientă religie pentru a ne urî unii pe alţii, dar nu destulă pentru a ne iubi." — jonathan swift Si nici pe fapte fara idei pentru ca atunci ar fi doar istorie." samuel taylor coleridge Religia are un singur adversar : Crucea, geometric si simbolic vorbind, e semnul intretaierii celor doua planuri, e unirea dintre spiritual si material, e metafora dublei noastre naturi: Pagina citate religie a fost marcata de un moderator ca incompleta, pe motivul prea putine citate despre religie si va fi revizuita si imbunatatita in curand. Citat de petre țuțea despre religie. Crestinismul este pentru cele ale sufletului, nu pentru cele ale mintii. Bine, inimă, minte, religie, suflet. Bine, inimă, minte, religie, suflet.

Diferența Dintre Religie și Spiritualitate Proverb Amerindian

Orice religie care este una adevarata „orice religie care este una adevarata trebuie sa se bazeze atat pe idei cat si pe fapte. „avem suficientă religie pentru a ne urî unii pe alţii, dar nu destulă pentru a ne iubi." — jonathan swift Crestinismul este pentru cele ale sufletului, nu pentru cele ale mintii.

Citate Similare Cu Profesoara De Religie Cate Porunci

Un popor fara religie nu poate fi condus decat cu tunurile. „avem suficientă religie pentru a ne urî unii pe alţii, dar nu destulă pentru a ne iubi." — jonathan swift Un popor fara religie nu poate fi condus decat cu tunurile. Fara religie, adica fara teama si respectul de dumnezeu, unde ar ajunge omenirea? Mama o citea seara, când termina treburile gospodăreşti. 27.05.2011 · sunt religios pentru ca sunt om si nu pot iesi din granitele umanitatii.

Pin By Raluca Buzea On Citate True Words Cool Words Romanian Quote

Dumnezeu nu se uita la fapte, ci la dragostea cu care au fost facute. In citate despre curaj, citate despre religie, citate literatura, edgar allan poe. Nu pe idei fara fapte pentru ca atunci ar insemna ca este filosofie. Ea ne rezuma, ne recapituleaza, ne reprezinta grafic si. Citatul numarul 4 din categoria cugetari, citate sau aforisme despre religie. Crucea, geometric si simbolic vorbind, e semnul intretaierii celor doua planuri, e unirea dintre spiritual si material, e metafora dublei noastre naturi: Si nici pe fapte fara idei pentru ca atunci ar fi doar istorie." samuel taylor coleridge.. 27.05.2011 · sunt religios pentru ca sunt om si nu pot iesi din granitele umanitatii.

Citateinfo Dalai Lama Www Citate Info Facebook

Un popor fara religie nu poate fi condus decat cu tunurile.. 27.05.2011 · sunt religios pentru ca sunt om si nu pot iesi din granitele umanitatii. „avem suficientă religie pentru a ne urî unii pe alţii, dar nu destulă pentru a ne iubi." — jonathan swift Orice religie care este una adevarata „orice religie care este una adevarata trebuie sa se bazeze atat pe idei cat si pe fapte. Ea nu este o credinta pe care sa o ai in minte, ci o cunoastere a intregii tale fiinte. Nu pe idei fara fapte pentru ca atunci ar insemna ca este filosofie. Ea ne rezuma, ne recapituleaza, ne reprezinta grafic si. In citate despre curaj, citate despre religie, citate literatura, edgar allan poe.. Daca nu lupti sa devii sfant.

Citate De Ernest Hemingway Despre Religie

27.05.2011 · sunt religios pentru ca sunt om si nu pot iesi din granitele umanitatii... Bine, inimă, minte, religie, suflet.

Citat Celebru Citate Despre Religie

Religia are un singur adversar :.. Daca nu lupti sa devii sfant. In citate despre curaj, citate despre religie, citate literatura, edgar allan poe. Ea ne rezuma, ne recapituleaza, ne reprezinta grafic si. Mama o citea seara, când termina treburile gospodăreşti... Un popor fara religie nu poate fi condus decat cu tunurile.

Citate De Sorin Cerin Despre Religie

Daca nu lupti sa devii sfant. Nu pe idei fara fapte pentru ca atunci ar insemna ca este filosofie. Orice religie care este una adevarata „orice religie care este una adevarata trebuie sa se bazeze atat pe idei cat si pe fapte. Mama o citea seara, când termina treburile gospodăreşti. Ea nu este o credinta pe care sa o ai in minte, ci o cunoastere a intregii tale fiinte. Citat de petre țuțea despre religie. Crestinismul este pentru cele ale sufletului, nu pentru cele ale mintii. Crucea, geometric si simbolic vorbind, e semnul intretaierii celor doua planuri, e unirea dintre spiritual si material, e metafora dublei noastre naturi: „avem suficientă religie pentru a ne urî unii pe alţii, dar nu destulă pentru a ne iubi." — jonathan swift

Pin On God

Bine, inimă, minte, religie, suflet. Bine, inimă, minte, religie, suflet. Dumnezeu nu se uita la fapte, ci la dragostea cu care au fost facute. „avem suficientă religie pentru a ne urî unii pe alţii, dar nu destulă pentru a ne iubi." — jonathan swift Nu pe idei fara fapte pentru ca atunci ar insemna ca este filosofie. Si nici pe fapte fara idei pentru ca atunci ar fi doar istorie." samuel taylor coleridge Citatul numarul 4 din categoria cugetari, citate sau aforisme despre religie. Orice religie care este una adevarata „orice religie care este una adevarata trebuie sa se bazeze atat pe idei cat si pe fapte. Ea nu este o credinta pe care sa o ai in minte, ci o cunoastere a intregii tale fiinte. Un popor fara religie nu poate fi condus decat cu tunurile. Mama o citea seara, când termina treburile gospodăreşti... Citat de petre țuțea despre religie.

Citat Orthodox Faith Orthodoxy Words

Dumnezeu nu se uita la fapte, ci la dragostea cu care au fost facute... Fara religie, adica fara teama si respectul de dumnezeu, unde ar ajunge omenirea? Edgar allan poe infern inima.

Oameni Fără Religie Citate Celebre Citate Motivationale

Si nici pe fapte fara idei pentru ca atunci ar fi doar istorie." samuel taylor coleridge.. . Religia are un singur adversar :

Citate De Immanuel Kant Despre Religie

Biserica, sufletele cele de pe toate continentele, din toate timpurile, actuale si viitoare asteapta mult de la tine, dar trebuie sa ai bine in minte si in inima ca nu vei aduce rod daca nu vei fi sfant. Nu am nevoie de o religie pentru a crede. In citate despre curaj, citate despre religie, citate literatura, edgar allan poe... Edgar allan poe infern inima.

Citate Interesante Si Poezii Citate Interesante Citate Religioase

Religia are un singur adversar :.. Daca nu lupti sa devii sfant. Pagina citate religie a fost marcata de un moderator ca incompleta, pe motivul prea putine citate despre religie si va fi revizuita si imbunatatita in curand. Mama o citea seara, când termina treburile gospodăreşti. Citatul numarul 4 din categoria cugetari, citate sau aforisme despre religie. Crestinismul este pentru cele ale sufletului, nu pentru cele ale mintii. Biserica, sufletele cele de pe toate continentele, din toate timpurile, actuale si viitoare asteapta mult de la tine, dar trebuie sa ai bine in minte si in inima ca nu vei aduce rod daca nu vei fi sfant. Citat de petre țuțea despre religie.

Omul Este Religie Citat De Ludwig Feuerbach

Ea ne rezuma, ne recapituleaza, ne reprezinta grafic si. Biserica, sufletele cele de pe toate continentele, din toate timpurile, actuale si viitoare asteapta mult de la tine, dar trebuie sa ai bine in minte si in inima ca nu vei aduce rod daca nu vei fi sfant. Citat de petre țuțea despre religie. Si nici pe fapte fara idei pentru ca atunci ar fi doar istorie." samuel taylor coleridge Mama o citea seara, când termina treburile gospodăreşti. Pagina citate religie a fost marcata de un moderator ca incompleta, pe motivul prea putine citate despre religie si va fi revizuita si imbunatatita in curand. Bine, inimă, minte, religie, suflet. Dumnezeu nu se uita la fapte, ci la dragostea cu care au fost facute. Orice religie care este una adevarata „orice religie care este una adevarata trebuie sa se bazeze atat pe idei cat si pe fapte. „avem suficientă religie pentru a ne urî unii pe alţii, dar nu destulă pentru a ne iubi." — jonathan swift Crestinismul este pentru cele ale sufletului, nu pentru cele ale mintii.. Nu pe idei fara fapte pentru ca atunci ar insemna ca este filosofie.

Care Sunt Cele Mai Mari Daruri Ale Lui Dumnezeu Doxologia

Un popor fara religie nu poate fi condus decat cu tunurile. .. 27.05.2011 · sunt religios pentru ca sunt om si nu pot iesi din granitele umanitatii.

Citate De Jean De La Fontaine Despre Religie

Religia are un singur adversar : Ea ne rezuma, ne recapituleaza, ne reprezinta grafic si. Biserica, sufletele cele de pe toate continentele, din toate timpurile, actuale si viitoare asteapta mult de la tine, dar trebuie sa ai bine in minte si in inima ca nu vei aduce rod daca nu vei fi sfant. Si nici pe fapte fara idei pentru ca atunci ar fi doar istorie." samuel taylor coleridge Pagina citate religie a fost marcata de un moderator ca incompleta, pe motivul prea putine citate despre religie si va fi revizuita si imbunatatita in curand. In citate despre curaj, citate despre religie, citate literatura, edgar allan poe. Daca nu lupti sa devii sfant. Crestinismul este pentru cele ale sufletului, nu pentru cele ale mintii. Nu pe idei fara fapte pentru ca atunci ar insemna ca este filosofie.. „avem suficientă religie pentru a ne urî unii pe alţii, dar nu destulă pentru a ne iubi." — jonathan swift

Alexandru Vlahuta Citate Motivaționale

Pagina citate religie a fost marcata de un moderator ca incompleta, pe motivul prea putine citate despre religie si va fi revizuita si imbunatatita in curand. Orice religie care este una adevarata „orice religie care este una adevarata trebuie sa se bazeze atat pe idei cat si pe fapte. In citate despre curaj, citate despre religie, citate literatura, edgar allan poe. Crucea, geometric si simbolic vorbind, e semnul intretaierii celor doua planuri, e unirea dintre spiritual si material, e metafora dublei noastre naturi: Dumnezeu nu se uita la fapte, ci la dragostea cu care au fost facute. Religia are un singur adversar : Nu pe idei fara fapte pentru ca atunci ar insemna ca este filosofie. Crestinismul este pentru cele ale sufletului, nu pentru cele ale mintii. Citatul numarul 4 din categoria cugetari, citate sau aforisme despre religie. Un popor fara religie nu poate fi condus decat cu tunurile... Nu am nevoie de o religie pentru a crede.

Citat Celebru Religie

Fara religie, adica fara teama si respectul de dumnezeu, unde ar ajunge omenirea? Citatul numarul 4 din categoria cugetari, citate sau aforisme despre religie. Bine, inimă, minte, religie, suflet. Un popor fara religie nu poate fi condus decat cu tunurile. Crucea, geometric si simbolic vorbind, e semnul intretaierii celor doua planuri, e unirea dintre spiritual si material, e metafora dublei noastre naturi: In citate despre curaj, citate despre religie, citate literatura, edgar allan poe... Nu am nevoie de o religie pentru a crede.

Citate Similare Cu Stiinţa Fără Religie Este Schioapă

Orice religie care este una adevarata „orice religie care este una adevarata trebuie sa se bazeze atat pe idei cat si pe fapte.. Crucea, geometric si simbolic vorbind, e semnul intretaierii celor doua planuri, e unirea dintre spiritual si material, e metafora dublei noastre naturi: Orice religie care este una adevarata „orice religie care este una adevarata trebuie sa se bazeze atat pe idei cat si pe fapte. Ea ne rezuma, ne recapituleaza, ne reprezinta grafic si. Citat de petre țuțea despre religie. „avem suficientă religie pentru a ne urî unii pe alţii, dar nu destulă pentru a ne iubi." — jonathan swift Nu pe idei fara fapte pentru ca atunci ar insemna ca este filosofie. Religia are un singur adversar : Fara religie, adica fara teama si respectul de dumnezeu, unde ar ajunge omenirea? Mama o citea seara, când termina treburile gospodăreşti.. Si nici pe fapte fara idei pentru ca atunci ar fi doar istorie." samuel taylor coleridge

Gandhi Despre Dumnezeu și Despre Religie Top 10 Cotațiile

Edgar allan poe infern inima. Religia are un singur adversar : Orice religie care este una adevarata „orice religie care este una adevarata trebuie sa se bazeze atat pe idei cat si pe fapte. Ea ne rezuma, ne recapituleaza, ne reprezinta grafic si. Religia are un singur adversar :

Citate Interesante Si Poezii Citate Interesante Citate Religioase

Religia are un singur adversar : Un popor fara religie nu poate fi condus decat cu tunurile. Nu pe idei fara fapte pentru ca atunci ar insemna ca este filosofie. 27.05.2011 · sunt religios pentru ca sunt om si nu pot iesi din granitele umanitatii. In citate despre curaj, citate despre religie, citate literatura, edgar allan poe. Citatul numarul 4 din categoria cugetari, citate sau aforisme despre religie. Religia are un singur adversar : Orice religie care este una adevarata „orice religie care este una adevarata trebuie sa se bazeze atat pe idei cat si pe fapte. Edgar allan poe infern inima. Ea ne rezuma, ne recapituleaza, ne reprezinta grafic si. Nu am nevoie de o religie pentru a crede... Fara religie, adica fara teama si respectul de dumnezeu, unde ar ajunge omenirea?

Citate De Augustin De Hipona Despre Religie

Daca nu lupti sa devii sfant.. Religia are un singur adversar : Biserica, sufletele cele de pe toate continentele, din toate timpurile, actuale si viitoare asteapta mult de la tine, dar trebuie sa ai bine in minte si in inima ca nu vei aduce rod daca nu vei fi sfant.

Citate Despre Religie Pagina 9 Citateonline Ro

Pagina citate religie a fost marcata de un moderator ca incompleta, pe motivul prea putine citate despre religie si va fi revizuita si imbunatatita in curand. Pagina citate religie a fost marcata de un moderator ca incompleta, pe motivul prea putine citate despre religie si va fi revizuita si imbunatatita in curand. Un popor fara religie nu poate fi condus decat cu tunurile. Ea nu este o credinta pe care sa o ai in minte, ci o cunoastere a intregii tale fiinte.. Biserica, sufletele cele de pe toate continentele, din toate timpurile, actuale si viitoare asteapta mult de la tine, dar trebuie sa ai bine in minte si in inima ca nu vei aduce rod daca nu vei fi sfant.

Iosua 24 15 Religioase Decal Perete De Vinil Citate Ca Pentru Mine și Casa Mea Vom Sluji Domnului Perete Citat Decal Vinil Decor 8133q Cumpara Online Verset Din Biblie Pe Perete

Un popor fara religie nu poate fi condus decat cu tunurile. Ea nu este o credinta pe care sa o ai in minte, ci o cunoastere a intregii tale fiinte. Dumnezeu nu se uita la fapte, ci la dragostea cu care au fost facute. Un popor fara religie nu poate fi condus decat cu tunurile. „avem suficientă religie pentru a ne urî unii pe alţii, dar nu destulă pentru a ne iubi." — jonathan swift Pagina citate religie a fost marcata de un moderator ca incompleta, pe motivul prea putine citate despre religie si va fi revizuita si imbunatatita in curand. Biserica, sufletele cele de pe toate continentele, din toate timpurile, actuale si viitoare asteapta mult de la tine, dar trebuie sa ai bine in minte si in inima ca nu vei aduce rod daca nu vei fi sfant. In citate despre curaj, citate despre religie, citate literatura, edgar allan poe. Nu am nevoie de o religie pentru a crede.. Biserica, sufletele cele de pe toate continentele, din toate timpurile, actuale si viitoare asteapta mult de la tine, dar trebuie sa ai bine in minte si in inima ca nu vei aduce rod daca nu vei fi sfant.

Pin By Gheorghe Betty On Citate Motivatinal Quotes Words Quotes

Nu pe idei fara fapte pentru ca atunci ar insemna ca este filosofie. Dumnezeu nu se uita la fapte, ci la dragostea cu care au fost facute. Citatul numarul 4 din categoria cugetari, citate sau aforisme despre religie. Daca nu lupti sa devii sfant.

Citate Celebre Despre Religie

Citat de petre țuțea despre religie. . Citat de petre țuțea despre religie.

Borcanul Cu Citate

Daca nu lupti sa devii sfant... In citate despre curaj, citate despre religie, citate literatura, edgar allan poe. Ea ne rezuma, ne recapituleaza, ne reprezinta grafic si. Pagina citate religie a fost marcata de un moderator ca incompleta, pe motivul prea putine citate despre religie si va fi revizuita si imbunatatita in curand. Si nici pe fapte fara idei pentru ca atunci ar fi doar istorie." samuel taylor coleridge 27.05.2011 · sunt religios pentru ca sunt om si nu pot iesi din granitele umanitatii. Citatul numarul 4 din categoria cugetari, citate sau aforisme despre religie. Nu am nevoie de o religie pentru a crede. „avem suficientă religie pentru a ne urî unii pe alţii, dar nu destulă pentru a ne iubi." — jonathan swift

Pocăință Adevărată Lovely Quote Bless The Lord Words

Citat de petre țuțea despre religie.. Edgar allan poe infern inima. Citat de petre țuțea despre religie. Orice religie care este una adevarata „orice religie care este una adevarata trebuie sa se bazeze atat pe idei cat si pe fapte. Citatul numarul 4 din categoria cugetari, citate sau aforisme despre religie. Ea ne rezuma, ne recapituleaza, ne reprezinta grafic si.

50 Citate Religioase De Crăciun

Ea nu este o credinta pe care sa o ai in minte, ci o cunoastere a intregii tale fiinte. Si nici pe fapte fara idei pentru ca atunci ar fi doar istorie." samuel taylor coleridge Edgar allan poe infern inima. Orice religie care este una adevarata „orice religie care este una adevarata trebuie sa se bazeze atat pe idei cat si pe fapte. Citatul numarul 4 din categoria cugetari, citate sau aforisme despre religie. Ea ne rezuma, ne recapituleaza, ne reprezinta grafic si. Nu pe idei fara fapte pentru ca atunci ar insemna ca este filosofie. Fara religie, adica fara teama si respectul de dumnezeu, unde ar ajunge omenirea? „avem suficientă religie pentru a ne urî unii pe alţii, dar nu destulă pentru a ne iubi." — jonathan swift. Ea ne rezuma, ne recapituleaza, ne reprezinta grafic si.

Pin By Anton Maria On Citate Romanian Quote Wise Words Quotes

Pagina citate religie a fost marcata de un moderator ca incompleta, pe motivul prea putine citate despre religie si va fi revizuita si imbunatatita in curand. Crucea, geometric si simbolic vorbind, e semnul intretaierii celor doua planuri, e unirea dintre spiritual si material, e metafora dublei noastre naturi: Pagina citate religie a fost marcata de un moderator ca incompleta, pe motivul prea putine citate despre religie si va fi revizuita si imbunatatita in curand. Un popor fara religie nu poate fi condus decat cu tunurile. Si nici pe fapte fara idei pentru ca atunci ar fi doar istorie." samuel taylor coleridge Mama o citea seara, când termina treburile gospodăreşti... Crestinismul este pentru cele ale sufletului, nu pentru cele ale mintii.

Iosua 24 15 Religioase Decal Perete De Vinil Citate Ca Pentru Mine și Casa Mea Vom Sluji Domnului Perete Citat Decal Vinil Decor 8133q Cumpara Online Verset Din Biblie Pe Perete

Nu am nevoie de o religie pentru a crede.. Ea ne rezuma, ne recapituleaza, ne reprezinta grafic si. Bine, inimă, minte, religie, suflet. Crestinismul este pentru cele ale sufletului, nu pentru cele ale mintii. Nu am nevoie de o religie pentru a crede. Ea nu este o credinta pe care sa o ai in minte, ci o cunoastere a intregii tale fiinte. In citate despre curaj, citate despre religie, citate literatura, edgar allan poe... Citat de petre țuțea despre religie.

Mesaje Frumoase Mesaje Frumoase Religie Duhul Sfant Nu E Absent Din Nici O Faptura Si Mai Ales Din Cele Ce S Au Invrednicit De Ratiune Sfantul Maxim Marturisitorul Mesajefrumoase Info

Religia are un singur adversar : Crucea, geometric si simbolic vorbind, e semnul intretaierii celor doua planuri, e unirea dintre spiritual si material, e metafora dublei noastre naturi: In citate despre curaj, citate despre religie, citate literatura, edgar allan poe. Citat de petre țuțea despre religie. Ea ne rezuma, ne recapituleaza, ne reprezinta grafic si. Mama o citea seara, când termina treburile gospodăreşti. Un popor fara religie nu poate fi condus decat cu tunurile. Citatul numarul 4 din categoria cugetari, citate sau aforisme despre religie. Religia are un singur adversar :.. Edgar allan poe infern inima.

Citate Despre Dumnezeu Si Religie

Crucea, geometric si simbolic vorbind, e semnul intretaierii celor doua planuri, e unirea dintre spiritual si material, e metafora dublei noastre naturi: . Mama o citea seara, când termina treburile gospodăreşti.

Citate Religie Arhive Citate Celebre Citate Celebre

„avem suficientă religie pentru a ne urî unii pe alţii, dar nu destulă pentru a ne iubi." — jonathan swift Religia are un singur adversar : 27.05.2011 · sunt religios pentru ca sunt om si nu pot iesi din granitele umanitatii... Orice religie care este una adevarata „orice religie care este una adevarata trebuie sa se bazeze atat pe idei cat si pe fapte.

12 Citate Profunde Despre Religie și Credință Asupra Cărora Merită Să Chibzuiești Eu știu

27.05.2011 · sunt religios pentru ca sunt om si nu pot iesi din granitele umanitatii.. Crestinismul este pentru cele ale sufletului, nu pentru cele ale mintii. Orice religie care este una adevarata „orice religie care este una adevarata trebuie sa se bazeze atat pe idei cat si pe fapte. Daca nu lupti sa devii sfant.

Citate De Voltaire

Dumnezeu nu se uita la fapte, ci la dragostea cu care au fost facute. Si nici pe fapte fara idei pentru ca atunci ar fi doar istorie." samuel taylor coleridge Daca nu lupti sa devii sfant. In citate despre curaj, citate despre religie, citate literatura, edgar allan poe... 27.05.2011 · sunt religios pentru ca sunt om si nu pot iesi din granitele umanitatii.

Citate Similare Cu Religia Fără Constiinţă Morală Nu

Daca nu lupti sa devii sfant. Ea ne rezuma, ne recapituleaza, ne reprezinta grafic si. Si nici pe fapte fara idei pentru ca atunci ar fi doar istorie." samuel taylor coleridge Daca nu lupti sa devii sfant. Religia are un singur adversar : Orice religie care este una adevarata „orice religie care este una adevarata trebuie sa se bazeze atat pe idei cat si pe fapte. Pagina citate religie a fost marcata de un moderator ca incompleta, pe motivul prea putine citate despre religie si va fi revizuita si imbunatatita in curand. Crucea, geometric si simbolic vorbind, e semnul intretaierii celor doua planuri, e unirea dintre spiritual si material, e metafora dublei noastre naturi: Citatul numarul 4 din categoria cugetari, citate sau aforisme despre religie. Nu pe idei fara fapte pentru ca atunci ar insemna ca este filosofie... Citatul numarul 4 din categoria cugetari, citate sau aforisme despre religie.

Popular posts from this blog

45 Icoana Duminica Floriilor

Idei Icoana Sf Stefan Argintata